BOMBER

Θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας με τους Τούρκους;

Θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας με τους Τούρκους;
Η εθνική ασφάλεια των πληροφοριών είναι ουσιαστική συνιστώσα της εθνικής ισχύος

Τις τελευταίες ημέρες με την τουρκική προκλητικότητα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο εχθρότητας, στο εσωτερικό της χώρας έχει ανοίξει και μια περίεργη παραφιλολογία η οποία αγγίζει ακόμα και την διαρροή κρίσιμων πληροφοριών υψίστης εθνικής σημασίας.

Εδώ λοιπόν απαιτείται ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλες τις πλευρές. Να μείνει εκτός κάδρου το στράτευμα και οι ένοπλες δυνάμεις και να σταματήσει άμεσα από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος η οποιαδήποτε επιχείρηση κομματικής εκμετάλλευσης των εθνικών μας ζητημάτων.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές φοράμε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος και ράβουμε το στόμα μας. Δεν δίνουμε πατήματα τους απέναντι, δεν πετάμε εξυπνάδες για να κάνουμε εντύπωση και δεν αποκαλύπτουμε απολύτως τίποτα και σε κανέναν.

Η ομοψυχία είναι εθνική απαίτηση και πρώτιστο καθήκον και θεσμική υποχρέωση όχι μόνο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, αλλά και των πολιτών. Αρκετές φορές σε τούτο τον τόπο έχουμε βγάλει μόνοι μας τα μάτια μας, φτάνει πια.

Οι άλλοι καθημερινά στήνουν σόου με αποβάσεις, με ασκήσεις σε θάλασσα και αέρα και απειλούν θεούς και δαίμονες. Να σταματήσει λοιπόν κάθε συζήτηση που πάνε τα τεθωρακισμένα, αν είναι καλύτερα τα γερμανικά ή τα ρωσικά και όλη αυτή η μπουρδολογία που μόνο κακό κάνει στη χώρα.

Η εθνική ασφάλεια των πληροφοριών είναι ουσιαστική συνιστώσα της εθνικής ισχύος της χώρας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι βλάξ ή κάτι άλλο…