BOMBER

Τα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης και οι «άντρες» με μπικίνι

GNTM

Η trash τηλεόραση συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της προβάλλοντας πρότυπα - σκουπίδια παρουσιαζοντάς τα περίπου ως ατρόμητα ηρωικά είδωλα για τα ανήλικα παιδιά

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε prime time ζώνες που παρακολουθούν τηλεόραση ανήλικα παιδιά, τα κανάλια παρουσιάζουν ελαφρά προγράμματα αμφιβόλου ποιότητας με πρόσωπα αμφιβόλου ταυτότητας τους οποίους αποθεώνουν για τη σύγχυση της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

Η εκπομπή GNTM 5 του Star παρουσίασε ένα αυτοαποκαλούμενο τρανς μοντέλο το οποίο λέει ξετρέλανε τους κριτές.

Η δε παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και τα λοιπά μέλη της επιτροπής τον/την/το αποθεώνουν: «Είσαι τρομερή, είσαι η μόδα, όλοι πρέπει να σου μοιάσουν».

Ποιοι να του μοιάσουν δηλαδή; Όλα τα παιδιά του ελληνικού λαού;
Και κάπως έτσι ανήλικα παιδιά ακούνε ατάκες του τύπου «Τυλίχτηκα με μία κουνουπιέρα και είπα “Θεέ μου, κάνε με κορίτσι”» και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεορασης όχι μόνο είναι ανύπαρκτο αλλά κάνει ότι κοιμάται.

Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς. Αν όλοι αυτοί οι τύποι θέλουν οπωσδήποτε να βρίσκονται μπροστά από ένα φακό και να φορούν μπικίνι για να φαίνεται το ανδρικό τους μόριο, ας κάνουν μεταμεσονύχτιες εκπομπές κι ας εκθέτουν το δράμα τους με τις κουνουπιέρες και τα δωδεκάποντά τους. Δεν τους το απαγορεύει κάποιος. Ας κάνουν βιντεοκασετες να τις πουλάνε στην Ομόνοια. Τα παιδιά γιατί πρέπει να βλέπουν τέτοια προγράμματα σκουπίδια;