BOMBER

Ξεκατινιάσματα σεισμολόγων: Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα

Ξεκατινιάσματα σεισμολόγων: Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα
INTIME

Εντάξει, να δεχθούμε ότι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι άνθρωποι της show biz μπορούν να ξεκατινιάζονται ως ένα σημείο και να μαλλιοτραβιούνται. Αλλά όχι και οι επιστήμονες

Αυτή η ιστορία με τους σεισμολόγους οι οποίοι μαλλιοτραβιούνται δημοσίως κάθε φορά που χτυπάει ο εγκέλαδος κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Είναι παλαιό βεβαίως το φαινόμενο.

Παλιότερα τσακωνόντουσαν για τα ερευνητικά κονδύλια και το ποιος είχε προβλέψει τον τάδε σεισμό. Μετά τσακωνόντουσαν για το ποιος θα γίνει Διευθυντής Ερευνών και τώρα τσακώνονται για το ποιος φοβάται περισσότερο για έναν μεγάλο σεισμό.

Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν ο ένας τον άλλο «Ραφαέλα Καρρά». Ομολογουμένως δεν συνάδουν αυτά σε επιστήμονες τους οποίους οι πολίτες θέλουν να εμπιστεύονται. Αν απωλέσουν την σοβαρότητά τους, θα απωλέσουν και το κύρος των λεγομένων τους και αυτό σίγουρα δεν βοηθάει πουθενά.

Αν πάλι δεν το αντιλαμβάνονται τότε να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους. Ας γίνουν παίκτες reality ή παρουσιαστές infotainment εκπομπών, δεν είναι ντροπή. Να κάνουν ενημερωδιασκέδαση βρε παιδί μου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube