BOMBER

Τα σκυλιά σου δεν τρόμαξαν, σκότωσαν…

Τα σκυλιά σου δεν τρόμαξαν, σκότωσαν…
Pexels.com

Ένας συνάνθρωπός μας κατασπαράχθηκε από τρία σκυλιά και ο ιδιοκτήτης των σκυλιών μας λέει ότι έφταιγαν οι ήχοι από το αλυσοπρίονο

Δηλαδή αν καταλαβαίνουμε καλά τα σκυλιά του είναι τα θύματα και όχι η 50χρονη που ήταν στο σπίτι της και μάζευε τον κήπο της. Δεν ξέρω αν έτσι τον δασκάλεψαν οι δικηγόροι του, αλλά αυτή η επιχειρηματολογία αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Αν δηλαδή κάποιος βάλει ηλεκτρική σκούπα που κάνει θόρυβο και μπει ένα σκυλί στο σπίτι του και τον κατασπαράξει, τότε φταίει αυτός που έβαλε την ηλεκτρική σκούπα;

«Τα σκυλιά όταν άκουσαν τους οξείς, διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους του αλυσοπρίονου που κρατούσαν ώρες ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περίφραξη για να αντιμετωπίσουν την απειλή και τον κίνδυνο που ένιωσαν», ισχυρίστηκε - σύμφωνα με πληροφορίες - ο 37χρονος, κατά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, μετά το πέρας της οποίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Κατά τον ίδιο, «βασανίσθηκαν από το θόρυβο κι από φιλικά έγιναν επιθετικά»! Βασανίστηκαν τα σκυλιά; Με έναν άνθρωπο δολοφονημένο δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Ίσως ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθησή του τι συνέβη ή ακόμα χειρότερα έχει πολύ κακούς νομικούς συμβούλους.

Αποκορύφωμα της οργής είναι ότι οι συνήγοροί του είπαν ότι είναι άδικη η προφυλάκισή του. Δηλαδή συγγνώμη. Ποιος έπρεπε να προφυλακιστεί; Τα σκυλιά; Ή μήπως αυτοί που κούρευαν τα δέντρα της αυλής; Έλεος κάπου με τις ασυναρτησίες.

Αμ δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Όταν έχετε σκυλιά και οικόσιτα ζώα θα αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες για ότι κάνουν τα ζώα και θα είστε έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες του νόμου.