BOMBER

Με το ζόρι γκέι και ο Μέγας Αλέξανδρος;

Με το ζόρι γκέι και ο Μέγας Αλέξανδρος;

Τι εμμονή είναι αυτή; Όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες που έγραψαν το όνομά τους με μεγάλα γράμματα στην Παγκόσμια Ιστορία να παρουσιάζονται με κάποιο αρνητικό στοιχείο

Το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μεγάλου στρατηλάτη είναι μεν άθλιο και εμετικό, αλλά όχι πρωτόγνωρο. Αντίστοιχες αθλιότητες έλεγαν πριν από μερικά χρόνια σε άλλο ντοκιμαντέρ για την ελληνική Επανάσταση του 1821, που έλεγαν ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι γκέι και υπέρμαχος του gay revolution.

To ότι κάποια σκουπίδια που διακατέχονται από ανθελληνικά αισθήματα έχουν βαλθεί να στρεβλώσουν και να παραποιήσουν την ιστορία είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Το θλιβερό είναι πως μία ολόκληρη πλατφόρμα με τόσα εκατομμύρια και τόση δύναμη δεν μπορεί με τίποτα να μελετήσει τις σωστές πηγές και να δει ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Μέγας Αλέξανδρος. Το πραγματικά ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η πλατφόρμα έχει απήχηση σε ένα κοινό που επίσης αγνοεί την Ιστορία. Και όλο αυτό γίνεται προκειμένου να ικανοποιηθεί μία αφήγηση κι ένα συγκεκριμένο που μάλλον είναι για... τα σκουπίδια.

Ένα κοινό που ήρθε στην επικαιρότητα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια… Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η βιομηχανία του θεάματος δεν έχει μάθει να σέβεται την Ιστορία.

Εδώ υπάρχει συντονισμένο σχέδιο εξευτελισμού σε ότι έχει σχέση με την Ελλάδα και με την αρχαία Ελλάδα.