ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μετά τον Steve Jobs έρχεται ο Άδωνις...Η ΝΔ γίνεται σούπερ μάρκετ!

Μετά τον Steve Jobs έρχεται ο Άδωνις...Η ΝΔ γίνεται σούπερ μάρκετ!

Πρόεδρε Αντώνη Σαμαρά μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις την αξία του ανδρός. Είδαμε τον «εκλεκτό» βουλευτή σου, τον Άδωνι, να πουλάει τάμπλετ με αρχαία ελληνική γραμματεία σε εκπομπές. Κυρίως στα πρωινάδικα, αλλά και σε μια διαφήμιση που παίζει - πληρωμένη προφανώς - σε τηλεοπτικό κανάλι. Ας μην μείνει εκεί αυτή η προωθητική ενέργεια. Κάνε την κρίση ευκαιρία, και τη ΝΔ σούπερ μάρκετ!

Όταν είδαμε τη διαφήμιση στο καφενείο με κάτι φιλαράκια, πάθαμε πλάκα... Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά από την εποχή του... Gadgetάκιας κανονικός. Το τάμπλετ, έλεγε, τα 'χει όλα μέσα: Κείμενα αρχαίων συγγραφέων, την Αγία Γραφή, την Παλαιά Γραφή, τα πάντα όλα. Δεν προλάβαμε να συγκρατήσουμε και πολλά γιατί μιλάει γρήγορα.

adwnis mesa ----

Για αυτό και απευθυνόμαστε σε σένα αγαπημένε μας πρωθυπουργέ που ξέρουμε ότι έχεις άψογες σχέσεις με τον Άδωνι. Να μεσολαβήσεις να μας στείλει κανένα tablet τώρα που θα μοιράσεις και δωρεάν wi-fi.

Συνδιασμός που «σκοτώνει». Tablet από Άδωνι και Wi-Fi από Σαμαρά! Ανεκτίμητη αξία...

Άλλωστε ξέρουμε ότι χωρίς δική σου εντολή δεν γίνεται τίποτα. Και ξέρουμε πόσο περήφανος είσαι για τις δραστηριότητες του Άδωνι, από τα βιβλία που πούλαγε στα περιφερειακά κανάλια μέχρι τις θεαματικές αλλαγές που έκανε στο υπουργείο Υγείας υπέρ των ασφαλισμένων και του δημοσίου συμφέροντος.

Αυτή είναι η «άλλη Ελλάδα» που ονειρευόμαστε. Βουλευτές και υπουργοί να πουλάνε τάμπλετ, βιβλία, πετρέλαια, πατάτες, οπωροκηπευτικά, λευκά είδη... χαμός θα γίνει.

Ο Άδωνις ανοίγει τον δρόμο. Εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες των γαλάζιων στελεχών πρόεδρε... Σκέψου επιχειρηματικά. Δεν είναι κακό. Ο Δάνης ας πούμε θα μπορούσε να πουλάει λαγούς. Δεν είναι κακή ιδέα: Με εντολή Σαμαρά η ΝΔ αλλάζει και γίνεται ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

Το υπουργικό συμβούλιο να μετονομαστεί σε mega bazaar και στο τέλος κάθε πολιτικού talk show οι βουλευτές της ΝΔ να στήνουν πάγκους και να πουλάνε την πραμάτεια τους. Κουβαρίστρες, βελονάκια,
ψιλολόγια ένα σωρό...

ΥΓ: Και να φανταστείς ότι ο πρόεδρος ξεκίνησε από μια πιτσαρία. Δες που έφτασε!!!