ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αργόμισθος επαναστάτης - Νέο επάγγελμα - Να μου ζήσετε λεβέντες μου!

Αργόμισθος επαναστάτης - Νέο επάγγελμα - Να μου ζήσετε λεβέντες μου!

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή - Στο ΣΥΡΙΖΑ τα δίνουν όλα, παίζουν τα ρέστα τους βολεύοντας τους πάντες σε θέσεις - κλειδιά με εύκολα μεροκάματα. Μετά την πιτσιρίκα με τον μισθό των 2.500 ευρώ στο γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, βολεύεται και ο «σκληροπυρηνικός» Γιάννης Μηλιός στο Φεστιβάλ Αθηνών

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Ειδικά όταν φορά τον μανδύα του αριστερού, του επαναστάτη, του «αντί».

Μετά τους δεκάδες αγώνες του για να σκίσει τα μνημόνια κλπ. (παιδιά να την αλλάζετε την κασέτα γιατί θα μαγκώσει) ο Γιάννης Μηλιός εξαργύρωσε όλη αυτή την... επαναστατικότητα με τη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών.

Αν αναλογιστεί ότι για αυτή τη θέση κάποτε, ο Έλληνας πλήρωνε τον Φαμπρ για να μας κουνάει τα πέη στη μούρη, το λες και πρόοδο ότι τώρα θα πληρώνουμε τον Μηλιό.

Αν πάλι σκεφτείς ότι η προηγούμενη θέση του Μηλιού ήταν Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ απλά αντιλαμβάνεσαι ότι το ζήτημα δεν είναι τι θα κάνει ποιος, σε αυτή την κυβέρνηση, αλλά απλά να βολευτούν όλα τα δικά μας παιδιά και να μην μείνει κανείς παραπονεμένος από το πάρτι.

Να βάλουν όλοι το δάχτυλο στο μέλι και στις τσέπες τους κρατικό χρήμα.

Ξέρεις αυτό που πληρώνεις εσύ κι εγώ Ελληνάκο.

Ναι εσύ, που πρέπει να δουλεύεις μα βασικό μισθό 480 ευρώ και να παίρνεις σύνταξη τριάμισι κατοστάρικα.

Για να βγουν οι αριθμοί, να σωθεί η χώρα και να παίρνουν τα «πακέτα» ο Μηλιός και η άλλη, η πιτσιρίκα πάνω στη Θεσσαλονίκη...

Οι επαναστάτες του μπον-φιλέ, οι αριστεροί της πλάκας! Έλληνα βάστα γερά και δούλευε από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί...

Πρέπει να ζήσουν οι Μηλιοί αυτού του τόπου!

Σχετικές ειδήσεις