ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κατρούγκαλος: Δεν ζω σε άλλη κοινωνία, η μαυρίλα υπάρχει και προσπαθήσαμε να την ανατρέψουμε!

Κατρούγκαλος: Δεν ζω σε άλλη κοινωνία, η μαυρίλα υπάρχει και προσπαθήσαμε να την ανατρέψουμε!

Το κρέας «ψάρι» επιχειρεί να βαφτίσει – για πολλοστή φορά – ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, επιχειρώντας να παρουσιάσει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές ως τους καλύτερους δυνατούς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κατρούγκαλος αρνήθηκε ότι βρίσκεται σε... παράλληλο σύμπαν και είπε: «Δεν ζω σε άλλη κοινωνία. Πρόκειται για μία συνεχόμενη μαυρίλα που προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε».

Υπουργέ, έχεις βαλθεί να μας... στείλεις αδιάβαστους! Πώς, ακριβώς, καταφέρατε εσύ και οι συνάδελφοί σου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να ανατρέψετε τη μαυρίλα; Με την υπερφορολόγηση ή με το «τσεκούρι» που έπεσε διά του νόμου σου στις συντάξεις; Ή μήπως τα ξέχασες αυτά; Δεν πειράζει, όμως, εδώ είμαστε για να στα θυμίσουμε και δυστυχώς για σένα «ουδέν κρυπτόν υπό το... Διαδίκτυο».

«Είπε ο κ. Τσίπρας ότι ήταν αποτυχημένο το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής μας; Το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής μας προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το μείγμα πολιτικής. Τον Ιούλιο βρεθήκαμε στο σοβαρό για εμάς δίλημμα: Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι συνομιλητές μας είχαν το Grexit στην πολιτική τους. Θα προχωρούσαμε στη σωστή γραμμή ή σε έναν αναγκαστικό συμβιβασμό. Δηλαδή σε ένα ηπιότερο μνημόνιο. Ναι, είπε ο κ. Πρωθυπουργός ότι είχαμε αυταπάτες», συνέχισε ο κ. Κατρούγκαλος.

Μόνο που αυτές τις «αυταπάτες» μέτρησε στην πλάτη του ένας ολόκληρος λαός, υπουργέ.

Όσο για το «κερασάκι στην τούρτα»; Είπε ο υπουργός: «Θέλουμε να ανεβεί η ανάπτυξη. Αν χαμηλώσουν οι κρατήσεις θα χαμηλώσουν κι άλλο οι συντάξεις. Για να μειωθούν οι φόροι, θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία».

Συγγνώμη, κιόλας, τα πιστεύετε όλα αυτά που λέτε; Θα μας τρελάνουν αυτοί οι τύποι, αδέρφια! Πιστεύουν ότι κοιμόμαστε όρθιοι...

Τι άλλο θα ζήσουμε σ’ αυτή τη χώρα!

Σχετικές ειδήσεις