Φυλακές Κορυδαλλού: «Η πτέρυγα 6, είναι... Κολωνάκι» - Ποιος είπε αυτή την ατάκα;

Νewsbomb

Φυλακές Κορυδαλλού: «Η πτέρυγα 6, είναι... Κολωνάκι» - Ποιος είπε αυτή την ατάκα;

Ο Γιωτόπουλος ξαναχτυπά μέσα από τις φυλακές με επιστολή του και διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησης - Ο καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Αλέκος Γιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια».

Σε επιστολή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» στην οποία ουσιαστικά απαντά σε συνέντευξη του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού Χριστόφορου Γιαννακόπουλου για τις συνθήκες κράτησης, τόνισε πως η κατάσταση είναι τριτοκοσμική. «Εδώ και καιρό, στην πτέρυγα Ε υπάρχει πρόβλημα το ηλεκτρικό ρεύμα με τουλάχιστον 30 διακοπές του ρεύματος καθημερινά» δήλωσε για να προσθέσει πως πριν από δύο εβδομάδες «τα ηλεκτρικά καλώδια στον διάδρομο του 1ου ορόφου πήραν φωτιά και οι δύο όροφοι γέμισαν καπνούς».

Για τις πτέρυγες VIP υποστηρίζει: «Οι πάντες γνωρίζουν ότι η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια. Ότι στην Ε στους διαδρόμους και στις σκάλες όλα τα παράθυρα είναι σπασμένα και οι κρατούμενοι φοράνε μπουφάν, ενώ στα γραφεία της Διεύθυνσης κυκλοφορούν με κοντομάνικα τον χειμώνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved