ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Στο ΚΙΝ.ΑΛ. «πουλάνε» ακόμα τον Ανδρέα - Τραγικό

Στο ΚΙΝ.ΑΛ. «πουλάνε» ακόμα τον Ανδρέα - Τραγικό

Δεν είναι και φυσιολογικό, ένας πολιτικός φορέας να μην έχει κάτι άλλο που να συγκινεί τους πολίτες πλην του ιδρυτού του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου

Ο λόγος για το περίφημο Κίνημα Αλλαγής που ο «θεός» να το κάνει Κίνημα, έχει μείνει μόνο του μόνο με το ΠΑΣΟΚ αφού και η ΔΗΜ.ΑΡ. έφυγε και το Ποτάμι.

Για ποιο λόγο δεν επιστρέφει στο παλιό του όνομα ΠΑΣΟΚ, είναι ερώτημα ανεξήγητο…

Χθες μάλιστα έγινε και εκδήλωση στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου στο Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Είχε μουσικό αφιέρωμα, προβολή ταινίας αφιερωμένης στη ζωή και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου και ομιλίες από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και τον υποψήφιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φράνς Τίμμερμανς.

«Ανδρέας Παπανδρέου, ένας ηγέτης από το μέλλον. 100 χρόνια από τη γέννησή του και 23 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας. Είμαστε εδώ και τον νιώθουμε ανάμεσα μας. Μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο. Είμαστε οι συνεχιστές μιας συναρπαστικής ιστορικής διαδρομής και κληρονόμοι μιας ιστορικής παρακαταθήκης. Όσο περνούν τα χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρος», είπε μεταξύ άλλων η Γεννηματά.

Δεν θέλω να την πικράνω, αλλά αν ζούσε ο συγχωρεμένος οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ θα πουλούσαν μαντολάτα σε φεριμπότ.

Τίποτα από αυτά που πρέσβευε ο Ανδρέας δεν κληρονόμησε το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Ο γέρος δεν θα τολμούσε να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε με αυτό τον αναίσχυντο τρόπο που έκανε ο γιος του και στη συνέχεια η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.