Έχει και η ΝΔ... «Μυρσίνη Λοΐζου» - Την Τώνια Μοροπούλου που έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της

Newsbomb

Έχει και η ΝΔ... «Μυρσίνη Λοΐζου» - Την Τώνια Μοροπούλου που έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της

Η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ Τώνια Μοροπούλου έπαιρνε, σύμφωνα με δημοσίευμα, τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της από το 1977 - Αν και ο νόμος άλλαξε το 2010 η κυρία Μοροπούλου ισχυρίζεται ότι δεν το γνώριζε - Σιγή ιχθύος από τα λαλίστατα στελέχη της ΝΔ που είχαν οργιάσει λεκτικά με τη Μυρσίνη Λοΐζου που έκανε ακριβώς το ίδιο και είχε κατέβει υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «κόπηκε» λόγω της σύνταξης.... 

Απίστευτα πράγματα. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τώνια Μοροπούλου έπαιρνε κι αυτή τη σύνταξη του πατέρα της, όπως η κόρη του Λοΐζου, Μυρσίνη που παραλίγο να κατέβει υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχω κάνει καμία παράνομη ενέργεια» επισημαίνει η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων με τη ΝΔ, Τώνια Μοροπούλου, σχολιάζοντας δημοσίευμα εφημερίδας που την φέρει να εισπράττει παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της. Σε απάντησή της μέσω Facebook, η κυρία Μοροπούλου εξηγεί ότι εισέπραττε νόμιμα τη σύνταξη του πατέρα της, από το έτος του θανάτου του το 1977. Ωστόσο, αν και η νομοθεσία άλλαξε ξαφνικά το 2010, «ουδέποτε μέχρι το 2017 ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν με είχε ενημερώσει για αυτό». Τι μας λέει η κυρία Μοροπούλου; Ότι δεν ήξερε πως δεν έπρεπε να λαμβάνει τη σύνταξη.

Την ίδια περίπου απάντηση είχε δώσει και η κόρη του Λοΐζου. Βέβαια την κόρη του Λοΐζου, τα λαλίστατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την είχαν περάσει γενεές δεκατέσσερις, ενώ τώρα δεν λένε ούτε λέξη για την Μοροπούλου.

Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες».

Η κυρία Μοροπούλου τονίζει ότι όταν ενημερώθηκε για την οφειλή της «ουδέποτε αμφισβήτησα την υποχρέωση μου να επιστραφούν τα ποσά τα οποία όμως πραγματικά οφείλω. Ωστόσο το πραγματικό ποσό μονό μια δικαστική απόφαση μπορεί να διαγνώσει και στην όποια δικαστική απόφαση οφείλουν να συμμορφωθούν τόσο εγώ όσο και ο ασφαλιστικός μου φορέας». Γι' αυτό προσέφυγε στη Διοικητική Δικαιοσύνη, προκειμένου να διαγνωστεί το ακριβές ποσό της οφειλής, για να το καταβάλλει άμεσα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 2.12.2019.

Σε απάντησή της μέσω Facebook, η κυρία Μοροπούλου, απαντώντας στο δημοσίευμα του Documento, εξηγεί ότι εισέπραττε νόμιμα τη σύνταξη του πατέρα της, από το έτος του θανάτου του το 1977. Ωστόσο, αν και η νομοθεσία άλλαξε ξαφνικά το 2010, «ουδέποτε μέχρι το 2017 ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν με είχε ενημερώσει για αυτό».

«Με την συνδρομή της Διοικητικής Δικαιοσύνης, θα προσδιοριστεί αυτό το οποίο αποτελεί την νόμιμη οφειλή μου ώστε να προχωρήσω στην καταβολή του», υπογραμμίζει η κυρία Μοροπούλου, εξηγώντας τη διαφωνία της με το ποσό που της έχει καταλογιστεί.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved