ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλα τα καινούργια μοντέλα που μπορείτε να δείτε στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Όλα τα καινούργια μοντέλα που μπορείτε να δείτε στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Σήμερα και μέχρι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» θα παρουσιαστούν όλα τα νέα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

Του Γιάννη Σκουφή

Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» ανοίγει σήμερα τις πύλες για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά, να περιεργαστεί αλλά και να οδηγήσει όλα τα καινούργια μοντέλα της ελληνικής αγοράς και βέβαια να τα συγκρίνει μεταξύ τους. Όπως και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού έτσι και εδώ την τιμητική τους έχουν τα εξηλεκτρισμένα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δείχνουν το μέλλον που έρχεται.

Ηλεκτρικά όπως το DS 3 Crossback E-tense της μάρκας πολυτελείας του ομίλου της PSA, της DS Automobiles, τα Kia e-Niro και e-Soul και το ηλεκτρικό Mini, η Mercedes EQC, το Peugeot e-208 και το Opel Corsa-e, καθώς και η νέα εκδοχή του VW e-up!. Τα υβριδικά που για πρώτη φορά εμφανίζονται στην ελληνική αγορά είναι οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των BMW X3 και X5, το DS 7 Crossback Hybrid 4x4, το Hyundai Kona Hybrid, το Peugeot 3008 plug-in hybrid, το ανανεωμένο VW Passat GTE και το Volvo XC90 B5, καθώς και τα Subaru Forester e-BOXER και XV e-BOXER.

Σημαντικές πρεμιέρες είναι και αυτές των νέων γενιών καθιερωμένων και καταξιωμένων αυτοκινήτων με μακρά και επιτυχημένη πορεία και στην ελληνική αγορά, όπως του VW Golf της 8ης γενιάς, του ολοκαίνουργιου Hyundai i10, του Peugeot 208, του Renault Clio και του Opel Corsa που στις νέες εκδοχές του προσδίδουν νέου ενδιαφέρον στη σημαντική κατηγορία των υπερ- μίνι. Καινούργια είναι και η BMW σειράς 1, νέο και έξυπνο το Kia XCeed, ενώ ανανεωμένα είναι τα Opel Astra, Renault Twingo, Skoda Superb και VW Passat.

Φυσικά δυναμικό παρόν δίνουν και τα νέα SUV, όπως η Mercedes GLB, το Mazda CX-30, το Skoda Kamiq, τα VW T-Roc R και T-Roc Cabriolet, το VW Tiguan Allspace, το Fiat 500X Sport καθώς και το Volvo XC40 T3 Geartronic, ενώ άλλα μοντέλα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι τα Fiat Panda Trussardi, το MINI John Cooper Works Clubman, το MINI 60 Years Edition και το Peugeot Rifter.

Φυσικά και δεν έλειψαν τα πρωτότυπα, με πιο εντυπωσιακό τη Mercedes Vision EQ Silver Arrow.