ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι κινδύνους εγκυμονεί η οδήγηση ενός κάμπριο;

Τι κινδύνους εγκυμονεί η οδήγηση ενός κάμπριο;

Στο βίντεο θα δείτε ένα σπάνιο συμβάν το οποίο όμως θα σας κάνει να σκεφτείτε ξανά και ξανά πριν αγοράσετε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο. Ειδικά αν είναι Lotus.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο οδηγός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια μπορεί να μην έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του αλλά σίγουρα έχασε τον ουρανό πάνω από το κεφάλι του!

Όπως απολάμβανε τη διαδρομή σε έναν αυτοκινητόδρομο της Utah πίσω από το τιμόνι μιας Lotus Elise μοντέλο 2005. Και εκεί που όλα ήταν μια χαρά κάποια στιγμή τα… βλέπει όλα, καθώς η σκληρή αφαιρούμενη οροφή ξεκουμπώνει από τη θέση της και παρασύρεται προς τα πίσω.

Από όσο γνωρίζουμε η οροφή δεν έπεσε σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και έτσι το μόνο που πληγώθηκε είναι η τσέπη του οδηγού της Lotus που πρέπει να επενδύσει αρκετές εκατοντάδες δολάρια για να αγοράσει μια άλλη.

Ο οποίος ονομάζεται MBchrono, είναι φανατικός χρήστης του δημοφιλούς στις ΗΠΑ μέσου κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με αποτέλεσμα το περιστατικό που καταγράφηκε από την onboard κάμερα να πάρει μεγάλες διαστάσεις και προβολή.

Πάντως το πιθανότερο είναι η αποκόλληση της οροφής να οφείλεται σε δικό του λάθος, καθώς μάλλον δεν την είχε ασφαλίσει σωστά.