ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula 1: Ασταμάτητος ο Χάμιλτον, «τραγωδία» για τις Ferrari

Formula 1: Ασταμάτητος ο Χάμιλτον, «τραγωδία» για τις Ferrari

Επίδειξη δύναμης από τους Λούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Αυστρίας, την ώρα που οι δυο Ferrari βγήκαν εκτός αγώνα από νωρίς χτυπώντας η μια πάνω στην άλλη...

Ξόρκισε τα φαντάσματα ο Λούις Χάμιλτον καθώς μετά από τέσσερα χρόνια κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Grand Prix της Αυστρίας και να δείξει ότι η προηγούμενη εμφάνιση του ήταν μια κακιά στιγμή.

Τραγωδία για την Ferrari, που εγκατέλειψαν στο ξεκίνημα του Γκραν Πρι όταν ο Σαρλ Λεκλέρκ είδε... όνειρο και πήγε σε κλειστή στροφή και χωρίς να έχει χώρο να ξεπεράσει τον ομόσταυλό του Σεμπάστιαν Φέτελ, να τον χτυπάει και αμφότεροι να αποχωρούν.

Ενώ, λοιπόν, οι δυο Ferrari βγήκαν… εκτός αγώνα από ερασιτεχνικούς χειρισμούς των δυο πιλότων και συνολικά της ομάδας, ο Λιούις Χάμιλτον δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, είδε πρώτος την καρό σημαία και πήρε την πρώτη θέση, την ώρα που ο Βάλτερι Μπότας ήταν αυτός που τερμάτισε ακριβώς πίσω από τον Βρετανό.

Στην 3η θέση ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, που έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να μπει «σφήνα» στις Mercedes και να διεκδικήσει την έκπληξη. Οι Άλμπον, Νόρις, Πέρεζ, Στρολ, Ρικιάρντο, Σάινθ και Κβίατ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα στο Grand Prix της Αυστρίας.