ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Puma συνεργάζεται με τη Ferrari

H Puma συνεργάζεται με τη Ferrari

Το παν είναι το σήμα και σίγουρα πιο εύκολα αποκτά κανείς sneakers με το σήμα της Ferrari παρά αυτοκίνητο. 

Του Γιάννη Σκουφή

H συνεργασία μεταξύ εταιρειών αθλητικού εξοπλισμού και αυτοκινητοβιομηχανιών, ειδικά αυτών που κατασκευάζουν supercars δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Μία από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή της Puma με την Ferrari, από την οποία προέκυψαν αυτά τα στιλάτα sneakers που διατίθενται φυσικά στο κλασικό κόκκινο της διάσημης ιταλικής μάρκας, αλλά και στο χρώμα του ανθρακονήματος.

Η όλη προσέγγιση είναι εμπνευσμένο από την Ferrari SF90 Stradale και υπάρχουν αρκετά σημεία αναφοράς. Πιο χαρακτηριστικό το πίσω μέρος όπου υπάρχει αφρώδες υλικό και ένα πλαστικό τμήμα που θυμίζει απαγωγές αέρα και διαχύτη.

Στα πλαϊνά υπάρχει το σήμα της Puma και ένα στοιχείο που θυμίζει το προφίλ της SF90, ενώ στη γλώσσα του παπουτσιού είναι ραμμένο το πασίγνωστο καβαλίνο.

Το Puma Ferrari ION-F, όπως ονομάζεται, έχει ένα ενσωματωμένο σύστημα «επιστραγαλίδας» και αντί για κορδόνια έχει ένα λουράκι με δένει με κλιπ, ένα στοιχείο που μας παραπέμπει στις ζώνες ασφαλείας των αυτοκινήτων.

Όποιος τα αποκτήσει και αφού τα φορέσει μπορεί να ασφαλίσει το λουράκι και να ξεχυθεί… στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Αν κάνετε πάντως μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να τα βρείτε σε μια τιμή γύρω στα 450 ευρώ.