ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πώς έπιασε αυτή η Huracan… πάτο;

Πώς έπιασε αυτή η Huracan… πάτο;

Μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να καταλήξει αυτή η Lamborghini Huracan μέσα σε μια λίμνη. 

Του Γιάννη Σκουφή

Για όλους υπάρχει μια άτυχη στιγμή πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Ειδικότερα όταν αυτά έχουν αυτόματο κιβώτιο ο οδηγός μπορεί να αφαιρεθεί και αντί για το πεντάλ του φρένου να πατήσει το γκάζι.

Και αν μιλάμε για ένα κανονικό αυτοκίνητο, τότε μπορούν να αποφευχθούν τα δυσάρεστα. Ωστόσο, όταν πατήσει κάποιος το πεντάλ του γκαζιού απότομα σε ένα σπορ μοντέλο, όπως μια Lamborghini Huracan, δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να σώσει την κατάσταση.

Μια από τις πιο πρόσφατες ατυχείς στιγμές μας έρχεται από μία λίμνη κοντά στην κωμόπολη Mondsee, στα βόρεια της Αυστρίας. Εκεί ο αφηρημένος 31χρονος οδηγός της κόκκινης Huracan που βλέπετε, μπερδεύτηκε και αντί να πατήσει το φρένο πάτησε απότομα το γκάζι.

Το αποτέλεσμα ήταν η Huracan να εκτοξευθεί κατευθείαν μέσα στη λίμνη… και να πιάσει πάτο! Ευτυχώς, ο 31χρονος μπόρεσε να βγει έγκαιρα από το αυτοκίνητο, κάτι που δεν ήταν βέβαια και πολύ εύκολο.

Στη συνέχεια οι τοπικές αρχές έσπευσαν για να βγάλουν την Huracan που έχει καθίσει στο βυθό, στα 15 μέτρα. Μάλιστα προκειμένου να ανασυρθεί το αυτοκίνητο χρειάστηκε ένα μεγάλο μπαλόνι και πέντε δύτες, μαζί με ένα γερανό και μια ομάδα από πυροσβέστες.

Τελικά, μετά από τρεις ώρες η Huracan βγήκε από το νερό, αλλά η ζημιά που έχει πάθει μάλλον θα είναι τόσο μεγάλη για να επισκευαστεί και το πιο πιθανό είναι να καταλήξει για ανταλλακτικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Ελεύθεροι οι 7 αστυνομικοί - «Ευτυχώς δικαιώθηκαν» - Τι είπαν στις απολογίες τους

Άκης Τσελέντης: Το συγκινητικό «αντίο» στη μητέρα του - «Κατάλαβα τη ματαιότητα για την δόξα»

Ανατροπή Αρναούτογλου για το βαρομετρικό χαμηλό: «Aπευχόμαστε όλοι ότι θα συμβεί»