ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fast & Furious: Έξαλλος ο The Rock με τον Vin Diesel

Fast & Furious: Έξαλλος ο The Rock με τον Vin Diesel

Ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές που έδωσαν τα τελευταία χρόνια νέο ενδιαφέρον στο πασίγνωστο sequel είναι ο Dwayne Johnson.

Του Γιάννη Σκουφή

Όλα αυτά τα χρόνια το Fast & Furious έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο το πάθος για τα βελτιωμένα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Αλλά επειδή κάποια στιγμή όλα τα καλά τελειώνουν, έτσι και το διάσημο F&F οδεύει προς την 10η και τελευταία του υπερπαραγωγή (θα αποτελείται από δύο ταινίες, τα Fast 10 και 11) με στόχο να γράψει έναν επίλογο αντάξιο των υπόλοιπων ταινιών.

Προφανώς αυτό να θέλει και ο Vin Diesel, ο οποίος τελευταία πιέζει πάρα πολύ τον The Rock προκειμένου να συμμετέχει και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Τόσο πολύ, που ανάγκασε τον Johnson να βγει δημόσια και να πει πως δεν σκοπεύει με τίποτα να επιστρέψει στο Fast&Furious.

«Τον περασμένο Ιούνιο είχα πει απευθείας στον Vin ότι δεν θα επέστρεφα στην ταινία», είπε πρόσφατα ο Johnson στο CNN. «Ήμουν βέβαιος και με καλή καρδιά του του είπα πως υποστηρίζω το καστ της παραγωγής και πως πάντα θα υποστηρίζω την επιτυχία του franchise. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω».

Παρά ταύτα ο Vin Diesel που υποδύεται τον Dominic Toretto πήρε την πρωτοβουλία να πιέσει ακόμη περισσότερο τον Johnson και ουσιαστικά τον παρακαλεί μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram να επιστρέψει στο ρόλο του Hobbs. Μάλιστα, στο μήνυμα του ο ηθοποιός και παραγωγός Diesel αναφέρθηκε από τα παιδιά του, λέγοντας πως αποκαλούν τον Τζόνσον «Θείο Ντουέιν», μέχρι και τον Paul Walker που δυστυχώς πέθανε το 2013.

Αυτό το μήνυμα έκανε έξαλλο τον «The Rock» που θεωρεί πως ο Diesel προσπαθεί να τον χειραγωγήσει για να παίξει στην ταινία που ο τελευταίος είναι συμπαραγωγός. Μάλιστα, δήλωσε στο CNN ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με αυτού του τύπου τις πιέσεις και επέκρινε τον Diesel από την στιγμή που του έχει πει εδώ και μήνες πως δεν πρόκειται να παίξει σε κανένα άλλο F&F.

Φήμες λένε πως ο Diesel θέλει να κάνει τον Johnson να φανεί… κακός στη δημόσια γνώμη αφού υπάρχει μια άτυπη κόντρα από το 2016 όταν ο τελευταίος είχε χαρακτηρίσει ως «γλυκά γαϊδούρια» (σε ένα post που αργότερα διέγραψε) ορισμένους από το καστ του F&F. Όπως και να έχει τον επόμενο μήνα ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα για το Fast 10 που θα προβληθεί το 2023 και λίγο μετά το τελευταίο Fast 11.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.