ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελεύθερη πτώση για τον Lewis Hamilton

Ελεύθερη πτώση για τον Lewis Hamilton

Ψυχραιμία! Ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 μπορεί να μην έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν τον αποθαρρύνει από το να κάνει ελεύθερη πτώση!

Του Γιάννη Σκουφή

Αν ο Toto Wolff, ο διευθυντής της Mercedes F1, έβλεπε από κάποια γωνία τον Hamilton να πηδά από τις 10.000 πόδια στο κενό σίγουρα θα σταύρωνε τα δάχτυλά του. Ωστόσο, οι εμπλεκόμενοι στη Φόρμουλα 1 και ειδικότερα οι πιλότοι, όπως και ο Hamilton, είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους τολμηρές ενέργειες όπου τα πάντα λειτουργούν στα άκρα ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη.

Μάλιστα μέσα από τον εξτρεμιστικό τρόπο ζωής τους καταφέρνουν να συντηρούν το τεράστιο κοινό που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό είναι πως τον Lewis Hamilton τον ακολουθούν στο Instagram πάνω από 27,5 εκατομμύρια χρήστες από όλον τον κόσμο.

Πρόσφατα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ανέβασε ένα βίντεο από την ελεύθερη πτώση που έκανε πριν από μερικές μέρες μετά το Grand Prix στην Σαουδική Αραβία.

«Έχοντας άδεια αλεξιπτωτισμού η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης είναι πραγματικά απίστευτη. Κάνοντας σέρφινγκ και αλεξίπτωτο, αυτή είναι η απόλυτη μέρα για μένα. Έχετε κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο; Αν όχι, αφήστε τον φόβο στην άκρη και τολμήστε το #freedom».

Οι προβολές έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 4 εκατομμύρια, ενώ η ανάρτηση με τις φωτογραφίες κοντεύουν στις 440.000 likes. Αναμφίβολα ο Hamilton είναι ένας από τους σημαντικότερους influencers όχι μόνο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και γενικότερα.

https://www.instagram.com/p/Cb7wAMcFJMJ