ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποδοσφαιρικά adidas με επιδόσεις Bugatti

Ποδοσφαιρικά adidas με επιδόσεις Bugatti

Ο κόσμος της μόδας και του αθλητισμού ενώνει τις δυνάμεις του για μία ακόμη φορά μέσα από μία συνεργασία της Bugatti με την adidas.

Του Γιάννη Σκουφή

Πρόκειται για μία συνεργασία που ενθουσιάζει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και της ταχύτητας, χάρη σε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό παπούτσι με την ονομασία adidas X Crazyfast Bugatti.

Τα adidas X Crazyfast Bugatti είναι παπούτσια σχεδιασμένα για τους ποδοσφαιριστές που αναζητούν εξαιρετική ελαφρότητα και μέγιστο κράτημα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ταχύτητας. Το ντιζάιν αντανακλά την αισθητική και την πολυτέλεια της Bugatti, φέροντας τα χαρακτηριστικά χρώματα και το μοναδικό ύφασμα που χαρακτηρίζει τη γαλλική μάρκα.

Οι πρώτοι αθλητές που θα φορέσουν αυτά τα εντυπωσιακά παπούτσια είναι ο Rafael Leao της Μίλαν και ο Karim Benzema της Αλ Ιτιχάντ, καθώς αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο Νοέμβριο.

Ωστόσο, η διαθεσιμότητά τους θα είναι περιορισμένη, καθώς μόλις 99 ζευγάρια θα διατεθούν μέσω δημοπρασίας στην πλατφόρμα Collect Web 3 που ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 11 του ίδιου μήνα.

Αξιοσημείωτο είναι πως η adidas έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάφορες εταιρίες αυτοκινήτου. Πάντως, την τελευταία φορά που είχε παρουσιάσει ποδοσφαιρικά παπούτσια με την Porsche ήταν πριν από περίπου μία επταετία.