ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πήγαν να κλέψουν μία Porsche και έγιναν ρεζίλι

Πήγαν να κλέψουν μία Porsche και έγιναν ρεζίλι

Κατάφεραν να διαρρήξουν μία 718 Boxster αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν ποτέ με αυτήν επειδή είχε χειροκίνητο κιβώτιο.

Του Γιάννη Σκουφή

Το περιστατικό καταγράφηκε πρόσφατα κοντά στην Ουάσιγκτον όταν οι κλέφτες έβαλαν στο μάτι μία Porsche. Τα άσχημα νέα για αυτούς ήταν πως στο εσωτερικό της υπήρχε κάμερα που αποθανάτισε την όλη αποτυχημένη τους απόπειρά.

Συγκεκριμένα, ένας επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει την 718 Boxster του έξω από το εστιατόριό του, όταν ένα κόκκινο Nissan Rogue, σταμάτησε δίπλα. Ένας ένοπλος πηδάει έξω από το Nissan και σπρώχνει βίαια τον ιδιοκτήτη της Porsche προς το πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο άτομο βγαίνει από το Nissan, και ένα τρίτο εμφανίζεται από την πλευρά του οδηγού του SUV.

Μόλις οι κλέφτες έχουν απομακρύνει τον ιδιοκτήτη της Porsche οι δύο από αυτούς επιστρέφουν στο Nissan, ενώ ο τρίτος προσπαθεί να αναλάβει τον έλεγχο της Porsche. Ένα τέταρτο άτομο φαίνεται να κρατάει όπλο μέσα στο SUV. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούγεται η Porsche να παίρνει μπροστά και μετά να σταματά δύο φορές.

Τελικά, οι κλέφτες έγιναν ρεζίλι καθώς δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν ποτέ την Porsche και την εγκατέλειψαν. Ο βασικός λόγος που δεν το κατάφεραν ήταν απλός: κανείς τους δεν ήξερε να οδηγεί αυτοκίνητο με συμπλέκτη και χειροκίνητο κιβώτιο.