Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο «διαστημικό» θα είναι το νέο Fast and Furious;

Newsbomb

Μία από τις πιο πετυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία κρύβοντας πολλές εκπλήξεις.

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως πολλές άλλες κινηματογραφικές παραγωγές, έτσι και η πρεμιέρα του νέου Fast and Furious 9 έχει καθυστερήσει αρκετά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το σίγουρο είναι πως ο Dominic Toretto (Vin Diesel) και η παρέα του θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα και απίστευτες σκηνές.

Όπως άλλωστε σε κάθε Fast and Furious, όμως πλέον ο πήχης έχει ανέβει τόσο πολύ που για το «F9: The Fast saga» -αυτή είναι η επίσημη ονομασία- οι σεναριογράφοι και οι άνθρωποι της παραγωγής θα έπρεπε να σκεφτούν και να υλοποιήσουν κάτι ανεπανάληπτο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Ludacris -ο οποίος θα υποδύεται τον Tej Parker- η δημοσιογράφος προσπάθησε να βγάλει λαβράκι όταν είπε πως η νέα ταινία θα πρέπει να έχει κάτι το εκπληκτικό. Όπως μια σκηνή από το διάστημα ή κάτω από τη θάλασσα. Ο Ludacris ανταποκρίθηκε λέγοντας πως αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικά χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι άλλο. Μάλιστα θέλοντας να προφυλαχτεί είπε πως οι υποθέσεις αυτές είναι μπερδεμένες.

Πάντως, στο trailer που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται ένας αιωρούμενος μαγνήτης σε ιπτάμενο σκάφος που θα μπορούσε να πετάξει στο διάστημα. Επίσης, στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Michelle Rodriguez, μιλώντας στο The Jess Cagle Show του SiriusXMνα, να αφήνει επίσης αιχμές για σκηνές πάνω από την στρατόσφαιρα.

Από την άλλη, μπορεί και να μην υπάρχει καμία τέτοια σκηνή και απλά όλα αυτά τα υπονοούμενα να προωθούν ένα δυνατό buzz γύρω από την ταινία στην οποία θα δούμε ξανά την υπέροχη Charlize Theron. Υπομονή, λοιπόν, για μερικούς μήνες μιας και η πρεμιέρα του Fast and Furious 9 έχει προγραμματισθεί για τις 2 Απριλίου 2021.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Άνοιγμα σχολείων: Αναλυτικός οδηγός για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς- Τι να προσέξετε