Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Fast and Furious 9 τα σπάει. Στην κυριολεξία! (vid)

Newsbomb

Δείτε πως γυρίστηκαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές του επερχόμενου Fast and Furious 9.

Του Γιάννη Σκουφή

Μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας το Fast & Furious 9 μπαίνει στην τελική ευθεία και από τις 25 Ιουνίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάντως, όσοι περίμεναν πως ο Vin Diesel και η παρέα του θα επέστρεφαν στις παρανομίες θα απογοητευθούν. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε πολλές εντυπωσιακές σκηνές με αυτοκίνητα να καταστρέφονται, με όπλα και εκρήξεις, πολλές μάχες, ακόμα και δράση στο διάστημα!

Σε ένα από τα πολλά τρέιλερ που έχει δώσει στην δημοσιότητα μέχρι τώρα η Universal έχουμε ήδη πάρει μια δυνατή γεύση για το τι μας περιμένει. Ωστόσο, στο παραπάνω βίντεο θα δείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως το πως γυρίστηκαν αρκετές από τις πιο τρομακτικές σκηνές και πως αργότερα μοντάρονται με την βοήθεια ειδικών ψηφιακών εφέ.

Για να δημιουργηθούν όλες αυτές οι σκηνές χρειάστηκαν πολλά άτομα και μήνες. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή με το Toyota GT86 να τα δίνει όλα μέσα σε ένα κτήριο. Η διάρκεια της συγκεκριμένης σκηνής δεν ξεπερνά τα τέσσερα δεύτερα, αλλά σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Justin Lin, χρειάστηκαν περίπου 8 μήνες για την προετοιμασία του σκηνικού και τέσσερις μέρες γυρισμάτων.

Ο Lin είπε πως το F9 είναι η μακράν η πιο μεγαλοπρεπής ταινία της ομώνυμης σειράς και σίγουρα όχι η τελευταία αφού ήδη έχουν επιβεβαιωθεί τα Fast and Furious 10 και 11. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες για μια spin-off ταινία με πρωταγωνίστρια την Letty Ortiz (που υποδύεται την Michelle Rodriguez), όπως είχε γίνει στο Hobbs & Shaw με τους Dwayne «The Rock» Johnson και Jason Statham.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.