Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το Ford Bronco είναι απίθανο

Newsbomb

Το συγκεκριμένο Bronco είναι σίγουρα το πιο φτηνό από όσα μπορεί να αγοράσει κανείς, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Bronco είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς των ΗΠΑ με τους ανθρώπους της Ford να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και να βλέπουν τα ταμεία της εταιρείας να ενισχύονται σημαντικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Φήμες αναφέρουν πως η Ford εξετάζει την περίπτωση ενός ηλεκτρικού Bronco και μέχρι να το δούμε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο καταπληκτικό βίντεο που έχει γυριστεί στην Αριζόνα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα ηλεκτρικό Bronco μεν, τηλεκατευθυνόμενο δε. Το οποίο το έχει κατασκευάσει η Traxxas και πραγματικά είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει εξοφλώντας μέχρι και το τελευταίο σεντς από τα 549,95 δολάρια που κοστίζει στις ΗΠΑ.

Όπως βλέπετε κατασκευαστικά είναι μια υπό κλίμακα ρέπλικα 1:10, υψηλής πιστότητας σε ότι αφορά στη σχεδίαση της με την έγκριση της ίδιας της Ford. Μάλιστα η Traxxas αναφέρει πως η ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα TRX4 διασφαλίζει τη λειτουργία μπλοκέ διαφορικών μπροστά- πίσω, ενώ υπάρχει μέχρι και «κιβώτιο» με κοντές σχέσεις που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης από το R/C χειριστήριο.

Όσο για την κίνηση αυτού του πραγματικά απίστευτου τηλεκατευθυνόμενου Bronco φροντίζει μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh χαρίζοντας έως δύο ώρες… παιχνιδιάρικης αυτονομίας. Η μπαταρία και η μετάδοση είναι χαμηλά στο πάτωμα του R/C ώστε να μην ντεραπάρει ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Και αν σας αρέσουν τα νούμερα που σχετίζονται με την εκτός δρόμου κίνηση να πούμε πως οι γωνίες διαφυγής και πρόσβασης είναι στις 52 και 49 μοίρες, ενώ η δυνατότητα έλξης φτάνει τα 4,5 κιλά.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην περίπτωση που κάποιος το παρακάνει και προκαλέσει σημαντικές ζημιές… δεν χρειάζεται να πάει στο φαναρτζή αλλά να αγοράσει έναντι 144,99 δολαρίων ένα body-kit για να το αντικαταστήσει και να το κάνει σαν καινούργιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.