Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τη δική της μπύρα θέλει να παράγει η Tesla

Newsbomb

Πριν από μερικές μέρες και στο πλαίσιο της εκδήλωσης Gigafactory County Fair στο Βερολίνο ο πολύς Elon Musk έδωσε ένα σόου όπως μόνο αυτός ξέρει.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν χρειάζεται να μαντέψει κανείς ποιο είναι το αγαπημένο ποτό των Γερμανών. Και επειδή ο Elon Musk είναι μανούλα στο μάρκετινγκ είπε να ευχαριστήσει τους ντόπιους και να τους ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή μιας μπύρας με την ονομασία Gigabeer.

Προφανώς και δεν χρειάζεται -ξανά- να μαντέψει κανείς πως η ονομασία βασίζεται σε αυτή των εργοστασίων Gigafactory με τις γραμμές παραγωγής τόσο των μπαταριών όσο και των αυτοκινήτων της Tesla. Μάλιστα ο Musk παρουσίασε και ένα Model Y με τις νέες μπαταρίες τύπου 4680.

Φυσικά μια τόσο ιδιαίτερη μπύρα δεν μπορεί να εμφιαλώνεται σε ένα απλό μπουκάλι αλλά σε ένα πολύ ιδιαίτερου σχήματος. Τόσο ιδιαίτερου όσο και ο σχεδιασμός του Cybertruck με τον Elon Musk να υπόσχεται πως πολύ σύντομα θα προχωρήσει στην αποκάλυψη του.

Πέρα από την Gigabeer ο Musk είπε πολλά και διάφορα στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο εργοστάσιο της μάρκας λίγο έξω από το Βερολίνο. Ανάμεσα σε αυτά είναι πως έχει σκοπό να προχωρήσει στην κατασκευή ενός hub μεταφοράς του προσωπικού καθώς και ενός σιδηροδρομικού σταθμού.

Επίσης, είπε πως το νέο του Gigafactory θα έχει διάφορα σχέδια και γκράφιτι που θα είναι εμπνευσμένα από την πόλη του Βερολίνου και θα διακοσμούν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους προαύλιους χώρους των εγκαταστάσεων. Αυτά για τον ισχυρό άνδρα της Tesla και έναν από τους πλουσιότερους στον κόσμο που ξέρει να παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας καλύτερα από τον καθένα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Στερέωνε το κινητό σε έπιπλο και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των ανιψιών του