Παππάς: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον Μανώλη Πετσίτη

Μανώλης Πετσίτης:  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος…

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο μακελάρης του Στρασβούργου πεσμένος στο πεζοδρόμιο από τα αστυνομικά πυρά

Μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο ημερών, η γαλλική…

Ο Καμμένος έδιωξε τον Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ξένο σώμα θεωρείται πλέον για τους Ανεξάρτητους…

Ιστορικός θρίαμβος του Ολυμπιακού, 3-1 τη Μίλαν και πρόκριση στο Europa League

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει 3-1 τη…

Μπερτομέου: «O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε με τα καλύτερα…

Η συνταγή της ημέρας: Προφιτερόλ

Η συνταγή της ημέρας: Προφιτερόλ

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. Πολύ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

140ml. Γάλα

150γρ. Νερό

150γρ. Βούτυρο

6γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

2γρ. Αλάτι

200γρ. Αλεύρι

4-5 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com