Κοτζιάς: Εκβιαστές υπονομεύουν την τιμή όποιου τους αντιστέκεται

«Λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα» κατήγγειλε την Κυριακή…

Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται αυξήσεις – «Ανάσα» για χιλιάδες δικαιούχους

Ουδεμία ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεν προκύπτει…

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μάς προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ: Προσέξτε σε λίγες ώρες

Καιρός – Η κακοκαιρία «Ορέστης» πλησιάζει στη…

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την…

Αποχωρούν οι ΗΠΑ από τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα πυρηνικά όπλα

Οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν μονομερώς από τη…

Η συνταγή της ημέρας: Προφιτερόλ

Η συνταγή της ημέρας: Προφιτερόλ

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. Πολύ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

140ml. Γάλα

150γρ. Νερό

150γρ. Βούτυρο

6γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

2γρ. Αλάτι

200γρ. Αλεύρι

4-5 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com