Λαχταριστή συνταγή για κοτόπουλο tandoori με dip γιαουρτιού
Μία συνταγή του σεφ Γιώργου Τσούλη που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
ΥΛΙΚΑ:
8 ολόκληρα μπούτια κοτόπουλο χωρίς πέτσα και ξεκοκαλισμένα, κομμένα στα 3-4 κομμάτια το καθένα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
40 γρ. φρέσκο τζίντζερ
1 1/2κσ. πάπρικα γλυκιά
1 1/4κγ. αλάτι χοντρό
1 κγ. κανέλα σκόνη
1 κγ. γαρύφαλλο τριμμένο
3/4κγ.κάρδαμο τριμμένο.
1/8 κγ. κόκκινο πιπέρι
6 φύλλα Δάφνης σπασμένα
2σκ.σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com