Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με μεσογειακό κριθαρότο
Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έχει μια ακόμη νόστιμη πρόταση για σήμερα
ΥΛΙΚΑ:
1 κοτόπουλο κομμένο στα 8
1κ.σ. μέλι
1κ.σ. μουστάρδα απαλή
50ml. ελαιόλαδο
1κ.γ. ρίγανη ξερή
αλάτι & πιπέρι
500γρ. κριθαράκι χοντρό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
150ml. λευκό κρασί
250-350ml. νερό
200ml. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com