Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.  

Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

ΥΛΙΚΑ

90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

90 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)

90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα

4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή