Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι
#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
90 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)
90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα
4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή