FUN TIME

Nilanshi Patel: Η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο

Nilanshi Patel: Η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο
kids.guinnessworldrecords.com

Τα μαλλιά της έχουν μήκος πάνω από ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά και κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον πλανήτη.

Τα μακριά μαλλιά για πολλούς είναι σύμβολο γοητείας και κατά καιρούς αρκετές είναι οι γυναίκες κάθε ηλικίας που διεκδικούν τον τίτλο της Ραπουνζέλ εξαιτίας του μήκους των μαλλιών τους. Μία από αυτές και η 16χρονη Nilanshi Patel.

Η έφηβη ζει στην Ινδία και πέρυσι μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο. Το μήκος των μαλλιών της ξεπερνά το ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά και όπως αναφέρει στο kids.guinessworldrecords.com, έχει να κουρευτεί δέκα χρόνια, από όταν δηλαδή ήταν μόλις έξι ετών.

«Είχα πάει να κόψω τα μαλλιά μου και μου έκαναν ένα πραγματικά άσχημο κούρεμα. Τότε αποφάσισα ότι δεν θα ξανακουρευτώ ποτέ και πράγματι αυτό έγινε. Ήμουν έξι χρονών τότε.»

Όπως είναι αναμενόμενο, οι φίλοι της την αποκαλούν Ραπουνζέλ και η ίδια πιστεύει ότι τα μαλλιά της είναι το γούρι της.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά μου λόγω του μήκους των μαλλιών μου, αλλά στην πραγματικότητα δεν με δυσκολεύει τίποτα. Αθλούμαι και γενικά μπορώ να κάνω τα πάντα με τα μαλλιά μου. Είναι το γούρι μου»

Μπορεί η Nilanshi να μην πηγαίνει στο κομμωτήριο, όμως όπως αναφέρει περιποιείται τα μαλλιά της πολύ. Λούζεται μία φορά την εβδομάδα κι έπειτα χρειάζεται μία ώρα για να τα στεγνώσει και άλλη μία ώρα για να τα χτενίσει με τη βοήθεια της μητέρας της.

Όσο για τα χτενίσματα που επιλεγεί να κάνει στα τόσο μακριά μαλλιά της, αυτά είναι κυρίως πλεξούδες και ψηλοί κότσοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα