FUN TIME

Διοργάνωσαν πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού και δείτε τι συνέβη

Διοργάνωσαν πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού και δείτε τι συνέβη

Όλα πήγα στραβά.

Η διοργάνωση πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού, γνωστά ως gender reveal party, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό.

Συχνά, οι μελλοντικοί γονείς απευθύνονται σε ειδικά γραφεία προκειμένου να διοργανώσουν ένα εντυπωσιακό πάρτι όπου θα ανακοινώσουν με πρωτότυπο τρόπο το φύλο του παιδιού που περιμένουν.

Άλλες φορές, το πάρτι αναλαμβάνει να διοργανώσει φίλος του ζευγαριού, προτρέποντας και τους καλεσμένους να συμμετέχουν στο "παιχνίδι".

Το ζητούμενο για το ζευγάρι είναι να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο αποκάλυψης του φύλου του μωρού χωρίς ωστόσο να λαμβάνει υπόψιν του ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά .

Φυσικά δεν λείπουν και οι υπερβολές. Για παράδειγμα, άνδρας στη Λουιζιάνα, για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού, τάισε τον αλιγάτορα που είχε σπίτι του ένα καρπούζι γεμάτο μπλε ζελέ ενώ ένα ένας άλλος, χρησιμοποίησε την εξάτμιση του αυτοκινήτου προκειμένου να αποκαλύψει το φύλο του μωρού με αποτέλεσμα να τυλιχθεί το όχημα στις φλόγες!

Και μπορεί η …τρέλα με τις εκδηλώσεις αποκάλυψης μωρού να έχει μετριαστεί λόγω κορονοιού, όμως στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να δει ουκ ολίγα βίντεο με τέτοιες στιγμές. Άλλωστε, πολλά από τα βίντεο ενός τέτοιου πάρτι, ανεβαίνουν στο διαδίκτυο με την προσδοκία των …πρωταγωνιστών να αποσπάσουν όσα περισσότερα views γίνεται.

'Ενα τέτοιο βίντεο είναι κι αυτό που θα δείτε ευθύς αμέσως: