Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Καναδάς: Εστιατόριο αναζητά τον «μυστήριο» πελάτη για να τον κεράσει (videos)

Newsbomb

Καναδάς: Απίστευτη η αντίδρασή του όταν είδε πως το εστιατόριο ήταν κλειστό

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από τον μακρινό Καναδά. Εκεί το ύψος του χιονιού έφτασε μέχρι και το ένα μέτρο, με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν.

Ένας άνδρας μπρος στην πείνα, δεν λογάριασε ούτε χιόνια ούτε το κρύο και θέλησε να πάει στο αγαπημένο του εστιατόριο, όταν έφτασε όμως απογοητεύτηκε καθώς αυτό ήταν κλειστό λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η απίστευτη αντίδραση του πελάτη συγκίνησε του ιδιοκτήτες του εστιατορίου οι οποίοι αποφάσισαν να τον βρουν για να τον κεράσουν. Με ανάρτηση στο Instagram, αναζητούν τον «πιστό» τους πελάτη.

«Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε ψάχνουμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριο μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ότι και αν είχες στο μυαλό σου να φας, σήμερα θα στο κεράσουμε εμείς», αναφέρει η ανάρτηση στον λογαριασμό της επιχείρησης στο Instagram.

Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, ο «μυστήριος» πελάτης δεν έχει εμφανιστεί όμως η δημοτικότητα της επιχείρησης εκτοξεύτηκε στα ύψη! Έτσι το εστιατόριο προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.