GOSSIP

Λαμπερός γάμος στη Μύκονο όπου θα παρελάσει όλη η high society! (photos)

Λαμπερός γάμος στη Μύκονο όπου θα παρελάσει όλη η high society! (photos)

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους του καλοκαιριού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στη Μύκονο! 

Ένα ειδυλλιακό σκηνικό στη Μύκονο έχει επιλέξει ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής high society για να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του, τον γάμο του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός γκαλερίστας Βαγγέλης Καπόπουλος και η σύζυγος του, Μαρίνα.

Ο γιος τους Γρηγόρης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο «νησί των ανέμων». Ο Γρηγόρης που ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, έπειτα από πολύχρονη σχέση με την πανέμορφη Νικολέττα Βέτση, αποφάσισε να την πάρει... με παπά και με κουμπάρο.

KAPOPOULOS-VETSI-002.jpg
Ο Γρηγόρης Καπόπουλος με τη Νικολέτα Βέτση.

Ο γάμος τους θα γίνει στη Μύκονο και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του νησιού, αφού, εκτός από αγαπημένο τους προορισμό, αποτελεί και τόπο όπου η οικογένεια Καπόπουλου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά μιας και έχουν εκεί μια πανέμορφη γκαλερί.

Όπως αναφέρει το «Secret», ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο ξενοδοχείο «Μykonos Star» στον Άγιο Σώστη και θα ακολουθήσει glamorous δεξίωση στο «Principote» στον Πάνορμο.

Φυσικά, στον λαμπερό γάμο του ζευγαριού αναμένεται να παρευρεθούν πολλά ηχηρά ονόματα, αφού ο πατέρας του Γρηγόρη διατηρεί πολλές επαφές με γνωστούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές, οι οποίοι είναι χρόνια πελάτες στη γνωστή γκαλερί του.

Πηγή: Gossip-tv.gr