GOSSIP

Θλίψη στην Παγκόσμια rock μουσική σκηνή με την απώλεια αυτού του καλλιτέχνη

Θλίψη στην Παγκόσμια rock μουσική σκηνή με την απώλεια αυτού του καλλιτέχνη

Η μουσική είναι πιο φτωχή από σήμερα.

Μετά τα αναπάντεχα νέα της απώλειας μεγάλου μπασίστα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχει πέσει ένα πέπλο πένθους πάνω από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η είδηση που θέλει τον Νεοζηλανδό καλλιτέχνη να έχει φύγει από τη ζωή μόλις επιβεβαιώθηκε και η ροκ μπάντα- οικογένειά του δεν έχει λόγια να περιγράψει το αβάσταχτο κενό.

Ο λόγος για τον εξαιρετικά ταλαντούχο Wayne Stevens, κατά κόσμον Bones Hillman. O μουσικός από την Νέα Ζηλανδία έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής αλλά και στη Παγκόσμια σκηνή, μιας και έγινε γνωστός για το μοναδικό του μπάσο. Έπαιξε σε διάφορα συγκροτήματα, εμφανίστηκε στο σανίδι και δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητος. Έπαιξε με συγκροτήματα όπως τα: Masochists, Suburban Reptiles και Swingers η μουσική του πορεία όμως εκτοξεύθηκε το 1987 και έπειτα, συντροφιά με τους αγαπημένους του φίλους και συναδέλφους, χάρη στο αυστραλιανό εναλλακτικό ροκ συγκρότημα, Midnight Oil.

Οι «The Oils» μετρούν χρόνια στη μουσική πορεία τους μιας και δημιουργήθηκαν το 1972 στο Sidney. Το ροκ συγκρότημα απαρτίζεται από τους Peter Garrett, Rob Hirst, Jim Moginie και Martin Rotsey.

Ο Bones έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά τη σκληρή μάχη του με τον καρκίνο όπως δημοσιεύθηκε από το επίσημο προφίλ των Midnight Oil στα social media. Τη φωτογραφία του μπασίστα συνόδευε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, δίνοντας στους θαυμαστές τις λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του, αλλά και για το απέραντο ταλέντο του.