GOSSIP

Έλλη Παπαγγελή: Η sexy φωτογραφία που… έριξε το Instagram!

Έλλη Παπαγγελή: Η sexy φωτογραφία που… έριξε το Instagram!

H Έλλη Παπαγγελή διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Το γνωστό μοντέλο που διαθέτει καλλίγραμμο κορμί, το οποίο πολλές θα ζήλευαν προκαλεί πανικό και ρίχνει το Instagram με την τελευταία φωτογραφία που κοινοποίησε και που μυρίζει... καλοκαίρι!

Εξαιτίας του εγκλεισμού της στο σπίτι, λόγω του lockdown και της πανδημίας του κορονοϊού, φαίνεται πως της έλειψε το καλοκαίρι και άρχισε να το νοσταλγεί.

Συγκεκριμένα η Έλλη Παπαγγελή ανάρτησε μια φωτογραφία – φωτιά γράφοντας από κάτω: «I miss hating the summer heat». Οι θαυμαστές της συσπειρώθηκαν από κάτω και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν!

Κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram θα διαπιστώσει κανείς πως μόνο «πανικό» προκαλεί με τις φωτογραφίες που επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό της.

Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει σε αυστηρό βαθμό τη διατροφή της και διαθέτει αυτό το καλοσμιλεμένο κορμί. Είναι λάτρης της καλής ζωής και των ταξιδιών!

Να θυμίσουμε πως η Έλλη Παπαγγελή είναι απόφοιτος της Σχολής Αρχαιολογίας, με έντονη πολιτική δράση και καριέρα στην πρώτη γραμμή του μόντελινγκ. Γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Στα σχολεία της περιοχής ολοκλήρωσε τον μαθητικό της κύκλο, αποφοιτώντας με άριστα.

Λίγο αργότερα την κατέκτησε ο κόσμος της μόδας και περπάτησε σε μεγάλες πασαρέλες για γνωστούς οίκους. Ως γυναίκα που λατρεύει τα ψώνια, ακολουθεί τη μόδα και το look της είναι πάντα άψογο και καλαίσθητο στις δημόσιες εμφανίσεις που επιλέγει να κάνει!

Δείτε τη sexy φωτογραφία της Έλλης Παπαγγελή που μοίρασε… εγκεφαλικά στο Instagram!