PHOTOS

GOSSIP

Ματίνα Νικολάου: H "Βάνια" ποζάρει με τον σύντροφο και τον γιο της!

 Ματίνα Νικολάου: H "Βάνια" ποζάρει με τον σύντροφο και τον γιο της!

Η τηλεοπτική Βάνια όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μετρά στο βιογραφικό της αρκετές συνεργασίες ωστόσο τα τελευταία τρία χρόνια η ίδια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από το ρόλο που της άλλαξε τη ζωή και σίγουρα δεν θα είχε φανταστεί.

Η Ματίνα Νικολάου καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, ως Βάνια! Πρόκειται για την πιο εκκεντρική παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, μιας και οι εμφανίσεις της στο πλατό δεν έχουν προηγούμενο.

Η Ματίνα Νικολάου έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον πατέρα του παιδιού της, με τον οποίο και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Η ηθοποιός πλέον μοιράζεται την καθημερινότητά της με τον Βασίλη Πορφυράκη με τον οποίο είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι. Φυσικά πάντα στο πλευρό της και ο έφηβος γιος της, ο οποίος δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά με τον φίλο της μητέρας του.

Πρόσφατα η Ματίνα Νικολάου μίλησε ανοιχτά για την κρίση του κορονοϊού στο επάγγελμα της υποκριτικής.

«Είναι λίγο σαν κοροϊδία όλο αυτό. Στα θέατρα υπάρχουν πραγματικά μέτρα προστασίας, δηλαδή δεν υπήρχε αυτός ο συνωστισμός που υπάρχει στα λεωφορεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντέδρασαν οι ηθοποιοί και καλά έκαναν», ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ίδια μάλιστα μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες μιας και ο αγαπημένος της ανήκει στο χώρο της μουσικής.

«Έχει να δουλέψει από τον περασμένο Μάρτιο. Έχει κάνει ένα μεροκάματο στην Κύπρο με τον Γιώργο Θεοφάνους. Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εμείς τα βγάζουμε δύσκολα πέρα».

Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε φωτογραφία με τους άνδρες της ζωής της...