GOSSIP

Πρώην παίκτρια του Voice: «Δουλεύω από τα 15 γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου»

Πρώην παίκτρια του Voice: «Δουλεύω από τα 15 γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου»

Πρώην παίκτρια του Voice συνεργάζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Τον Σταμάτη Γονίδη τον γνωρίζω τρία χρόνια περίπου. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα νυχτερινό κέντρο. Ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Μου το πρότεινε και είπαμε δεν το κάνουμε; Ήταν ένα όνειρο για εμένα αυτό που έγινε πραγματικότητα. Ο Σταμάτης είναι εξαιρετικός. Είναι άνθρωπος. Του αρέσει να βοηθάει τα νέα παιδιά.» είπε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Και πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Voice: «Θα ξαναπήγαινα στο The Voice. Παίρνεις μια προβολή. Τώρα πως θα το διαχειριστεί ο καθένας είναι στο χέρι του».

Και υπογράμμισε: «Το παρθενικό μου ντουέτο ήταν το «Αξίζω» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το 2011. Ήταν το soundtrack της ταινίας Λούφα και παραλλαγή σειρήνες στη στεριά» του Νίκου Περράκη. Μπήκα στο στούντιο, είπα το τραγούδι και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα ότι θα το πω. Το είχανε πει κι άλλα κορίτσια.».

«Ήξερα από πολύ μικρή ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα επαγγελματικά 17 χρονών και από τότε δεν έχω σταματήσει στιγμή. Είχα σταματήσει το σχολείο, το συνέχισα πιο μετά. Είχα ξεκινήσει να δουλεύω από τα 15 μου γιατί έχω χάσει τον μπαμπά μου σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τα 2 μου και έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου» είπε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τη συνέντευξή της στο Πρωινό!