GOSSIP

Το αισιόδοξο μήνυμα γνωστού Έλληνα τραγουδιστή για το lockdown!

Το αισιόδοξο μήνυμα γνωστού Έλληνα τραγουδιστή για το lockdown!

O Κωνσταντίνος Κουφός επικοινωνεί καθημερινά με τους θαυμαστές του στα social media.

O γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown στη χώρα μας, ο τραγουδιστής πόσταρε μια φωτογραφία γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον!

Ποζάροντας και χαμογελώντας στο φακό, έγραψε από κάτω: «Η ευτυχία δεν είναι κάτι έτοιμο. Είναι κάτι που προκύπτει από τις πράξεις σου. Χαμογέλα και ο κόσμος θα σου χαμογελάσει».

Ο Κωνσταντίνος Κουφός επικοινωνεί καθημερινά με τους ακόλουθούς του και μοιράζεται προσωπικές του στιγμές από τη ζωή του αλλά και προβληματισμούς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη στο αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιστή και τα σχόλια έδιναν και … έπαιρναν!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έγινε μπαμπάς πριν από περίπου ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το κρύβω. Έγινα πρόσφατα γονιός, το επιθυμούσα πάρα πολύ. Το ζητούσα από τον Θεό αυτό το πράγμα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω πατέρας. Νιώθω ευλογία και τύχη που με αξίωσε ο Θεός να γίνω μπαμπάς ενός όμορφου αγοριού. Είναι ακόμα δύο μηνών και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό…»! Μπορεί να έγινε μπαμπάς όμως δεν έχει παντρευτεί ακόμα! Και τόνισε: «Το κορίτσι μου, η Μαργαρίτα, χαίρεται για αυτό που συμβεί στη ζωή της, αν και είναι πάρα πολύ νέα και εκείνη. Είναι μόλις 22 χρονών. Είμαστε μαζί από το 2015, πριν ξεκινήσω με το τραγούδι. Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να παντρευτούμε. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει κι αυτό…».

Δείτε τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Κουφού.