Photos & Video

GOSSIP

Θεοδωρίδης για Δανδουλάκη: «Μου έμαθε πολλά πράγματα, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου»!

Θεοδωρίδης για Δανδουλάκη: «Μου έμαθε πολλά πράγματα, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου»!

O Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day” και μίλησε για όλους και για όλα!

 

Ο γνωστός ηθοποιός απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να πιο low προφίλ, προστατεύοντας την προσωπική του ζωή.

O Τζώνυ Θεοδωρίδης μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην εμπειρία του να γίνει ξανά μπαμπάς μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, για το σίριαλ «Λάμψη» που τον σημάδεψε στην καριέρα του αλλά και στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία τον βοήθησε πολύ την περίοδο που συνεργάστηκαν στο σίριαλ.

Για την Κάτια Δανδουλάκη που συνεργάστηκαν στη Λάμψη, παραδέχτηκε on air: «Είναι κάποιοι ηθοποιοί που σου δίνουν πράγματα. Η Κάτια Δανδουλάκη, δηλαδή, μου έδωσε πράγματα.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Να μπορέσω να παίξω μαζί της, γιατί ήμασταν ζευγάρι τότε στη Λάμψη και τότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για έναν πιτσιρικά όπως εγώ να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτό. Ήταν πολύ τρυφερή, σου έλεγε πράγματα».

Όσο για το γεγονός που έγινε ξανά πατέρας, μετά από 25 χρόνια, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης σχολίασε: «Είναι μια καινούρια αρχή. Οι περισσότεροι θα έλεγαν: “Γιατί το έκανες;”. Είναι ευτυχία. Η μεγάλη μου κόρη είναι πολύ κοντά με τη μικρή. Έρχεται και τη βλέπει…».

Η μικρή του κορούλα είναι μόλις 2 ετών και της τρέφει μεγάλη αδυναμία!

Δείτε το video με την συνέντευξη του ηθοποιού!