GOSSIP

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» μιλώντας για τον αδελφό του – Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» μιλώντας για τον αδελφό του – Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόϊτερ και μίλησε για όλα

Για τον αγαπημένο του αδελφό Θάνο και τον χαμό του, για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε αλλά και για την οικογένειά του μίλησε Tik Talk και στη συχνότητα του Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής, έφτιαξαν ένα βίντεο προκειμένου να τιμήσουν τον καλεσμένο. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βλέποντας στο βίντεο εικόνες του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου, δεν άντεξε και φορτισμένος συναισθηματικά βούρκωσε.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα», είπε για τον αδερφό του, εμφανώς συγκινημένος.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια υπόθεση βιασμού που τον ενέπλεξαν στο παρελθόν, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω», είπε για την κακοποίηση.

Ενώ συνέχισε, μιλώντας για το περιστατικό που κατηγορήθηκε για βιασμό: «Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον σύντροφό της και λέει στη γυναίκα μου 'ο άντρας σας με βίασε'. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκής. Και την κοιτάζω και λέω, 'κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια!' Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της», δήλωσε.

Για τις οικονομικές δυσκολίες

Στο ερώτημα για τα λάθη της ζωής του Ανδρέα, είχε την εξής απάντηση: «Από κει που είχα δέκα εκατομμύρια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ότι κι αν έβγαζα μου τα έπαιρναν, γιατί χρώσταγα. Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου. Ήρθε με τη γυναίκα του και μου λέει: όσο έχω χρήματα θα σου δίνω εγώ. Και ξεκίνησε να μου δίνει 2.500 χιλιάδες ευρώ. Με την κρίση και την ασθένειά του, μου έδινε το βασικό μετά μου έδινε 500 και κάποια στιγμή τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω να σου δώσω. Και του είπα αν είναι δυνατόν. Και έμεινα πάλι χωρίς ένα ευρώ. Άνοιγα το ψυγείο και ήταν άδειο. Δεν είχα ας πούμε κρέας. Δεν είχα κινητό. Μου έδωσε ο γιος μου ένα κινητό. Δεν έπαθα τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Μόνο η Μήλος με πείραξε. Που δεν μπορούσα να πάω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας - εισαγγελέα: Τι δήλωσε ο Κούγιας