GOSSIP

Μιχάλης Ρέππας: Φοβάμαι πάρα πολύ, έχω χάσει τον ύπνο μου

Μιχάλης Ρέππας

Μιχάλης Ρέππας: Η εξομολόγηση του σεναριογράφου και ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Μιχάλης Ρέππας στο The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια απουσίας, με τη μεταφορά της παράστασης «Συμπέθεροι Από Τα Τίρανα» στη μικρή οθόνη, ενώ αναφέρθηκε στις εμβληματικές «Τρείς Χάριτες» και εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που τον έχει κάνει να «χάνει τον ύπνο του» τον τελευταίο καιρό.

«Στην τηλεόραση πατάει το κουμπί και μπορεί να την ανοίξει ο καθένας. Είναι πάρα πολύ σκληρό πράγμα αλλά είναι και το πιο επιδραστικό αλλά και εξαντλητικό... Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά δημιουργικά. Δεν το λέω επειδή πρέπει να παρουσιάσω μια δουλειά, αισθάνομαι τριαντάρης. Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά.

Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αφήσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.

Επίσης, αναφέρθηκε στις «Τρεις Χάριτες», που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης, και αποκάλυψε γιατί είχε αποφασίσει από κοινού με το συγγραφικό του δίδυμο, τον Θανάση Παπαθανασίου, να μην επιτρέπεται η σειρά να παίζεται σε επανάληψη.

«Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος», σημείωσε όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν ήταν σωστή η απόφασή τους να μην προβάλλονται οι «Τρεις Χάριτες» σε επανάληψη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης