GOSSIP

Λύγισε η Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσουν τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή» (video)

Λύγισε η Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσουν τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή» (video)

Η Ρένια Λουιζίδου δίνει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το ελληνικό metoo, τη γυναικεία ματαιοδοξία και τις πλαστικές επεμβάσεις ενώ αποκαλύπτει τη στιγμή εκείνη που πάνω στη σκηνή δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. 

Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο σήριαλ στην ΕΡΤ.

Τη μεταφορά του ξένου διηγήματος «Βαρδιανός στα Σπόρκα» και το καθημερινό «Σε ξένα χέρια» οπότε και δεν της μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος. «Μια καθημερινή σειρά έχει τρομερές απαιτήσεις σε χρόνους και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με τη συμμετοχή σε μια θεατρική παράσταση. Παρόλη την πίεση δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη τόσο από το υπόλοιπο κάστινγκ όσο και από την παραγωγή.

Η κ. Λουιζίδου, όμως έγινε γνωστή από ένα άλλο σήριαλ αρκετά χρόνια πριν, τους «Απαράδεκτους» και παρόλα αυτά θυμάται πως «αγχώθηκα με το ρόλο στους Απαράδεκτους, μου ζητούσαν όλοι να κάνω παρόμοια πράγματα και το σέξι κορίτσι, ενώ εγώ ήθελα να ξεφύγω από αυτό». Μετά πάντως, τους «Απαράδεκτους», τονίζει ότι ζορίστηκε αρκετά οικονομικά καθώς έμεινε αρκετό καιρό εκτός.

«Η δουλειά μας είναι πρόσφορη για να καβαλήσει κανείς καλάμι. Σε κάποιους εξαντλείται σε γραφικότητες και σε άλλους μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Είχα την τύχη να έχω εναλλακτικές και να μην πάω ξανά σε περιβάλλον που αισθανόμουν ότι δεν περνάω καλά, απέφυγα ανθρώπους. Οι ηθοποιοί έχουμε γαλουχηθεί να αντέχουμε, έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου και ήμουν 22 χρονών. Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή, δεν ξέρω τι μπορεί να είδαν οι θεατές».

Για το ελληνικό metoo επισημαίνει ότι ενώ συνεργαζόταν με άτομα που κατηγορήθηκαν, η ίδια δεν είχε αναγνωρίσει ακρότητες στη συμπεριφορά τους.

«Σκέφτομαι τους ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον που ενεπλάκησαν χωρίς να φταίνε και από τις δύο πλευρές των θυμάτων και των θυτών» συμπληρώνει σχετικά με το metoo.

«Ξέρω ότι οφείλω να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο, αλλά δυσκολεύομαι ειδικά σε περιπτώσεις γνωστών καλλιτεχνών».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνει ανοιχτή σε κάποια στο μέλλον στο πρόσωπο, ωστόσο φοβάται το αποτέλεσμα και το χειρουργείο σαν διαδικασία. Κλείνοντας, παραδέχεται την αγάπη της για το «κακό» φαγητό καθώς όπως λέει «αποτελεί μια απόλαυση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για τη στρατιωτική παρέλαση - Όλα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου: «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα» από τον πιλότο της ομάδας Ζευς

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»