GOSSIP

Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν πιστεύω στη μονογαμία, αν πάω με άλλη θα πω στη σχέση μου να έρθει κι αυτή»

O Aναστάσιος Ράμμος
O Aναστάσιος Ράμμος
Ιnstagram

Ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος προχώρησε σε δηλώσεις που είναι σίγουρο οτι θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν

Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής (3/6) και μίλησε για όλους και όλα, προχωρώντας σε προσωπικές εξομοληγήσεις και αποφασίζοντας να «ανοίξει» την καρδιά του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στον οικοδεσπότη Θέμη Γεωργαντά για τον έρωτα και είπε πως δεν πιστεύει στην μονογαμία. «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση αν θα έλεγε στη σύντροφό του ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα, απάντησε: «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις» πρόσφερε.

Αποκάλυψε επίσης πως είπε ψέματα σε μία ρεπόρτερ πως είναι σε σχέση για να σταματήσουν οι φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε επίσης για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι. «Κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι από τότε που πήγαινα σχολείο» τόνισε συγκεκριμένα. Τόνισε οτι δεν ξέρει νότες και πως ό,τι παίζει στην κιθάρα το έχει μάθει εμπειρικά.

Ο Αναστάσιος Ράμμος αναφέρθηκε τέλος και στη δύσκολη σχέση που έχει με τον πατέρα του, αλλά και στο γράμμα που του έστειλε η μητέρα του. «Πλέον δεν έχω προσδοκίες από τους ανθρώπους, όχι μόνο από τον πατέρα μου. Θέλω τώρα πια να βγάζω από μέσα μου αυτά που νιώθω εγώ. Να πω αυτά που θέλω εγώ. Δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε ρολλά» είπε.

Όσο για τη μητέρα του είπε οτι :«Ανησυχεί συνέχεια. Προσπαθεί να μου δώσει να καταλάβω ότι εγώ πρέπει να είμαι περήφανος για μένα. Μου έγραψε ένα γράμμα τις προάλλες όπου ανέφερε ότι όλοι είναι περήφανοι για μένα, ζητώντας μου, όμως, να δω εγώ ποιος είμαι».