GOSSIP

Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρετά το X-Factor: «Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρετά το X-Factor: «Αυτό το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»
O Ηλίας Μπόγδανος
Instagram / iliasbogdanos

Ο Ηλίας Μπόγδανος λέει αντίο στο X-Factor

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρέτησε το X-Factor. Με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό Instagram, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του ενώ ευχαρίστησε τους πάντες και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

«Το υπέροχο ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του! Τα συναισθήματα ανάμεικτα, μιας και ήδη μου λείπουν οι στιγμές στο πλευρό όλων των παιδιών μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και να θυμάστε παιδιά, το ταξίδι σας αρχιζει τώρα! Ειναι τιμή μας που προσπαθήσαμε να σας στηρίξουμε σε αυτες τις τόσο σημαντικές για εσάς στιγμές εκεί πίσω στα backstage», έγραψε.

Και συμπλήρωσε: «Μια τεράστια αγκαλιά στην κριτική μας επιτροπή, τον Ανδρέα Γεωργίου και φυσικά την αγαπημένη μου Κατερίνα Λιόλιου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές μαζί! Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας τόσους μήνες. Συγχαρητήρια στην καταπληκτική Κατερίνα Λαζαριδου για την πρώτη θέση και φυσικά στον τόσο ξεχωριστό Άγγελο Αρχανιωτακη για την δεύτερη! Τα καλύτερα έρχονται! Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Σχετικές ειδήσεις