GOSSIP

Γιώργος Καραμίχος: Στην Αμερική δούλευα πορτιέρης και έκανα μασάζ

Γιώργος Καραμίχος: Στην Αμερική δούλευα πορτιέρης και έκανα μασάζ
Ο Γιώργος Καραμίχος

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την πρόσφατη απόφαση του να πάει στην Αμερική.

Ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα της Πέμπτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε όταν και βρέθηκε στο εξωτερικό για να «κυνηγήσει» μια διεθνή καριέρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε πως «πρόσφατα πήρα την απόφαση να πάω στην Αμερική και να τα τινάξω όλα στον αέρα. Αποφάσισα να αφήσω πίσω προτάσεις που είχα εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν. Εκεί ξεκίνησα να δουλεύω σε ότι μπορείς να φανταστείς. Δούλευα πορτιέρης σε ένα μπαρ, έκανα θεραπείες διάφορες μασάζ και ότι μπορούσα να κάνω. Για μια κοπέλα ήμουν ο οδηγός της και την πήγαινα όπου ήθελε γιατί είχε μια αρρώστια και δεν μπορούσε να περπατήσει, την είχα στην πλάτη για να την βάζω στο αυτοκίνητο και να την πηγαίνω σε έναν Κινέζο θεραπευτή, μετά να την βάζω στην πισίνα και στη συνέχεια να την γυρίζω πίσω. Ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα έκανα».

«Θυμάμαι πως το έκανα αυτό για δέκα δολάρια την ώρα. Θυμάμαι πως εκείνη την ημέρα ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα που την κουβαλούσα στην πλάτη και με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για να μου προτείνει να παίξω το καλοκαίρι στην Επίδαυρο και του αρνήθηκα γιατί μόλις είχε γεννηθεί ο γιος μου», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος.