GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου

Όταν είμαι μαζί της και είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», σημείωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Alpha για τη Δέσποινα Βανδή. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha συνάντησε τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στα παρασκήνια της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και τη σχέση που έχουν με τη νυχτερινή ζωή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι «το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι "Να μ’ αγαπάς" του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο.

Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», σημείωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Και δεν γίνεται ανυπόφορος σε εμάς», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Είμαι ευτυχισμένη - Τι είπε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

J2US: Οι ευχές του Κοκλώνη στη Βανδή για τον Μπισμπίκη και η «βόμβα»