GOSSIP

Ντάνι Άλβες: Η σύζυγός του διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media

Ντάνι Άλβες: Η σύζυγός του διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media

«Ράγισε» για τα καλά το γυαλί μεταξύ του Ντάνι Άλβες και της Τζοάνα Σανθ μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επίθεση

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στη σχέση του Ντάνι Άλβες με το μοντέλο Τζοάνα Σανθ μετά και τη σύλληψη του διάσημου ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή κοπέλα.

Η Ισπανίδα καλλονή προχώρησε στη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από τα social media δηλώνοντας παράλληλα σε δημόσιο μήνυμά της ότι περνάει μια αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Αφορμή βέβαια οι πρόσφατες εξελίξεις με τη σύλληψη και φυλάκιση του βραζιλιάνου δεξιού μπακ ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Μπορεί αρχικά η 29χρονη Ισπανίδα να εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη της στον επί 6 χρόνια σύζυγό της αλλά τα πράγματα άλλαξαν μετά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης αλλά και την κατάθεση της 23χρονης, που φέρεται να έπεσε θύμα της σεξουαλικής επίθεσης.

Η 23χρονη κατέθεσε στις Αρχές ότι: «Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα. Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π… του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα».

Στο μεταξύ, ο Ντάνι Άλβες ζήτησε να καταθέσει ξανά, μετά την πρώτη κατάθεση, στην οποία υπέπεσε σε αντιφάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πάντως, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση 18 ετών.

Ποια είναι η Τζοάνα Σανθ

Η Σανθ γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1993. Αρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο αλλά τα παράτησε και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ. Η Σανθ φέρεται να έχει στενή σχέση με πολλά μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας καθώς έχει εργαστεί με πασίγνωστες εταιρείες.

Ο Άλβες και η Σανθ άρχισαν να βγαίνουν το 2015 αφού τους σύστησε ένας κοινός φίλος. Το μοντέλο έμενε στη Μαδρίτη και μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με έναν φίλο του Άλβες. Μετά από ένα χρόνο στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, όπου έπαιζε ο Άλβες, το ζευγάρι ήταν επίσημα σε σχέση.

Στο ισπανικό περιοδικό La Vanguardia, η Σανθ είπε ότι είχε απορρίψει δύο από τις προτάσεις γάμου του Άλβες πριν αποφασίσει να τον παντρευτεί.