GOSSIP

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για τον πρώην σύζυγό της - «Δεν τον είχα βγάλει από το μυαλό μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για τον πρώην σύζυγό της - «Δεν τον είχα βγάλει από το μυαλό μου»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη και σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ξανά σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και απάντησε «Ναι, είμαι πολύ καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση».

Σε άλλη σχετική ερώτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως: «Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη».

Για το αν είχε βγάλει από το μυαλό της αυτό τον άνθρωπο, η ίδια απάντησε: «Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά».

Τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ανέβασε μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - την πρώτη κοινή τους μετά την επανασύνδεση.

Σε ένα Q&A που έκανε χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το μοντέλο απάντησε σε ερώτηση ενός από τους ακολούθους της, σχετικά με το πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην.

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε στο ίδιο story της.

Σχετικές ειδήσεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει το νέο της κορμί και κλείνει στόματα

«Φως στο Τούνελ»: Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο Wednesday