GOSSIP

Αντώνης Ρέμος: Πώς τρόλαρε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος
Intime News

Ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε στην πίστα ένα ζεϊμπέκικο, λέγοντας: «Να ρίξω κι εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι... Αφού τα κιλά τα έχω».

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, την ώρα που η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» δεν έγινε μόνο viral. Προκάλεσε και ντόρο για τα τρυφερά ενσταντανέ και τα φιλιά που αντάλλαζαν οι δυο τους στην πίστα.

Με κάποιους να καταδικάζουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη για τα φιλιά τους μπροστά στον κόσμο και κάποιους να τους χειροκροτούν. Θέση, βέβαια, για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη πήρε και ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ίδιος χόρεψε στην πίστα ένα ζεϊμπέκικο, λέγοντας: «Να ρίξω κι εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι... Αφού τα κιλά τα έχω».

Στο μεταξύ, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν το βράδυ της Τετάρτης στην Άννα Βίσση. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε ξανά την νέα της επιτυχία «Ένα τσιγάρο διαδρομή» με την Άννα Βίσση να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της. Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες θέλοντας να διακωμωδήσουν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη των προηγουμένων ημερών, έκαναν μία αναπαράσταση από αυτό, ξησηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Και πάλι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αντάλλαζαν φιλιά δημοσίως, αδιαφορώντας και για τα σχόλια και για τα βλέμματα όλων...