GOSSIP

Σπύρος Μαρτίκας: Πώς απάντησε στη Μαρία Αντωνά η αδερφή του για τη βίλα με πισίνα και 10 δωμάτια

Σπύρος Μαρτίκας, Survivor All Star

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το συγκεκριμένο σπίτι

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα απάντησε στη Μαρία Αντωνά για τη δήλωση που είχε κάνει για τη βίλα με την πισίνα και τα 10 δωμάτια.

«Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ό,τι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά για τον Σπύρο Μαρτίκα στην εκπομπή «Happy Day» λίγες ημέρες πριν.

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος παραμένει στο Survivor All Star, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το συγκεκριμένο σπίτι. «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια.

Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε η αδελφή τουΣπύρου Μαρτίκα,Θεοδώρα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα αλλά από πίσω κρύβεται ο Μάριος»

Survivor Spoiler (18/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Τριαντάφυλλος: Στο Survivor All Star είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον - Ασχολείστε με το 14%