GOSSIP

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον πλάκωσα στο ξύλο. Με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν»

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον πλάκωσα στο ξύλο. Με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν»
Glomex

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρεται σε περιστατικά που δεν γνωρίζαμε, την προσωπική ζωή της αλλά και σπουδαίες στιγμές της καριέρας της 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη «Έλεος» είναι απόψε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μπουμπουλίνας, τέλος 1969 με αρχές 1970.

Η γνωστή ηθοποιός διηγείται πως τότε ένας «βλάκας» όπως τον αποκάλεσε η ίδια την παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου προκαλώντας την άμεση αντίδρασή της.

«Πέρναγε ένας βλάκας και μου έπιασε το “αυτό” και πήγε να φύγει. Και τον έπιασα από τον γιακά, ήμουν και γυμνασμένη. Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο», περιέγραψε.

«Πολύ ξύλο. Είχαμε φτάσει στη μέση του δρόμου, είχε σταματήσει η κυκλοφορία. Ήρθαν και με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν», πρόσθεσε.

Για το πώς αντέδρασε ο άνδρας που την παρενόχλησε είπε: «Πρώτον, τα έχασε. Τα έχαναν τότε οι άνδρες όταν οι γυναίκες αντιδρούσαν. Εκείνη την εποχή οι άνδρες ήταν αλήτες στο δρόμο και οι γυναίκες δεν μιλούσαν».

Στη συνέντευξη που δίνει η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλάει επίσης για τις μεγάλες στιγμές της καριέρας της, ενώ μιλάει για την σχέση της και τις στιγμές που μοιράστηκε με τον Γιώργο Μαρίνο και την προσωπική της ζωή.